Fields of Folk verhuist

Scrum

Kamper poppodia bieden festival Fields of Folk helpende hand

Cultureel Podium ’t Ukien en Music Club Kampen zijn Fields of Folk te hulp geschoten. Uit de verleende vergunning en door het slechte weer van de laatste weken blijkt het festival op de gekozen locatie technisch niet uitvoerbaar. Daarom is er uitgekeken naar alternatieve locaties. “Het niet door laten gaan van het festival was geen keuze!”, aldus mede organisator Mark van der Stelt.

’s Vrijdags vindt het festival plaats in ’t Ukien en ‘s zaterdags wordt er uitgeweken naar de Music Club Kampen. Edwin Brugman van ’t Ukien is blij dat met een dergelijke samenwerking het festival door kan gaan. Danny Schaper van de Music Club verwelkomt de organisatie met open armen. “Hier is de Music Club voor bedoeld! Wij hebben een locatie waar een festival als Fields of Folk perfect past, zowel binnen als buiten.” Mark van der Stelt is blij met deze saamhorigheid in de Kamper muziekscène.  

Een pendelbus zorgt ervoor dat bezoekers vanaf het station en camping Seveningen gratis naar de locaties worden gebracht.

Vrijdag 5 september, 18:00 – 24:00:
’t Ukien
Korteweg 4
8261 DC Kampen

Zaterdag 6 September, 13:00 – 24:00:
Music Club Kampen
Flevoweg 90
8265 PL Kampen

De website wordt de komende tijd ge-update.