The Dublin Legends headliner op Fields of Folk 2015

Web2TDL

Niet zonder trots mogen we aankondigen dat de tweede editie van Fields of Folk gaat plaatsvinden op vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober 2015 in de Music Club Kampen. We kunnen meteen de eerste headliner bekend maken en dat is niet zomaar een bandje, dat zijn THE DUBLIN LEGENDS!

Toen leider en violist John Sheahan zijn vertrek bij de The Dubliners aankondigde leek het doek definitief te zijn gevallen voor Ierlands meest legendarische folkgroep. Niets bleek echter minder waar: The Dubliners gingen verder onder de nieuwe naam The Dublin Legends. Sean Cannon, Eamonn Campbell, Gerry O’Connor en Paul Watchorn zetten de zegetocht van de grondleggers van de Ierse folk vol passie voort. Als iconen van het Ierse levenslied zingen ze vol overgave over drank, vrouwen, gelukkige en ongelukkige liefdes. The Dublin Legends een mix van oud en nieuw materiaal ten gehore, zoals ‘The Wild Rover’, ‘Dirty Old Town’, Whiskey in the Jar’ en ‘The Irish Rover’.

Uiteraard zal de band SCRUM, initiatiefnemer van het festival, zelf ook optreden. Op vrijdagavond speelt zij een akoestische set en zaterdag zal de band een volledig festivalshow neerzetten.

Binnenkort worden meer namen bekend gemaakt.

See you at FIELDS OF FOLK 2015!!